Kerhoiltojen paluu joululomalta

Tämän blogiviestin laittaminen venähti tarpeettoman pitkälle, josta kevyet pahoittelut. T. BFlorry

 

Joulu ja uusi vuosi vierähti ja kerhoilta oli joululomalla 23.-30.12.2017. Vuoden ensimmäinen kerhoilta pidettiin 2.1.2018 ja siitä eteenpäin jatkuu normaalisti.

Vaikka kerhoilta oli 6.1. hieman hiljaisempi, eloa iltaan toi Morph tuomalla muutaman ystävänsä Helsingistä vierailulle.

prbl tuli korjaamaan sähkörumpuansa, joka oli täysin lakannut toimimasta. Avauksessa pian huomattiinkin katkenneet piuhat. Pienen aprikoinnin jälkeen päädyttiin purkamaan sensoria ympäröivät vaahtomuovit varovasti, että pystyttäisiin kolvaamaan sensoriin suoraan kiinni lyhennetyt johdot ilman, että tarvitsisi tehdä paikkauksia. Korjausprosessi oli varsin helppo, koska piti vain kuoria aiemmat katkenneet johdot ja juottaa ne uudelleen sensoriin. Kolvauksen hoiti alan ammattilainen, Morph, koska prbl ei ollut niin kokenut kyseisissä hommissa. Pakka laitettiin takaisin kasaan korvaten vanhoja suojausteippejä ilmastointiteipillä ja solumuovit liimattiin takaisin kiinni epoksilla. Lopputuloksena ainakin signaali saavutettiin, toivottavasti myös toimii käytössäkin kuten aiemmin.

Morph esitteli helsinkiläisille kavereillensa myös CNC-jyrsimen toimintaa nuuskamuikkusella. Aivan nappiin ei suoritus mennyt, mutta tällöinkin tiedostettiin ongelman olevan kiinnityskohtien vähäisyydestä.

 

Jyrsimellä tehtiin myös jonkin sortin ovilaatta tilauksesta.

Jätä kommentti