Kokouskutsu: Vuosikokous 16.6. klo 18:00

Vihdoinkin koronarajoitukset ovat helpottaneet ja kokousasiakirjatkin valmistuneet. Siispä kutsutaan koolle yhdistyksen vuosikokous! Toimintaa on ollut paljon ja koetamme varata riittävästi aikaa myös tulevasta toiminnasta keskustelemiseen.

Meillä ei ole erillistä hallitus- ja toimihenkilöhakua, joten CV:tä hallitukseen pyrkimiseksi ei tarvita. Riittää että kerrot kokouksessa, että olet käytettävissä. Toki etukäteenkin voi ilmoittaa! Jos olet kiinnostunut hallituspaikasta mutta et pääse kokoukseen, ilmoita aikeistasi jollekin kokoukseen pääsevälle.

Asialistalla olevan sääntömuutosesityksen läpimeno tarkoittaisi sitä, että siirryttäisiin kahden vuosikokouksen käytäntöön. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa hallituskaudet olisivat lähtökohtaisesti kalenterivuoden mittaisia. Näin ollen valittava hallitus olisi ”tynkähallitus”, joka toimii vuoden 2020 loppuun saakka ja syyskokouksessa valitaan hallitus koko vuodeksi 2021.

Kokousta voi seurata etänä Jitsi-huoneessamme. Käyttäjätunnuksia ei tarvita. Etäosallistujilla ei ole äänioikeutta, mutta puheoikeus voidaan järjestää. Voit siis olla käytännössä osallistua kokoukseen ja olla ehdolla tulevaan hallitukseen, vaikka et pääsisi kokoukseen paikan päälle.

Kokouksen päätyttyä pidetään kerhoilta normaaliin tapaan!

PS. Koronarajoituksista johtuneen kysynnän heikkenemisen vuoksi jääkaapissa pääsi vanhenemaan lavoittain virvoitusjuomaa, joten ”parasta ennen”-tuotteita saa nauttia (omalla riskillä) Huom!täysin ilmaiseksi!

Esityslista

Aika: tiistaina 16.6.2020 klo 18:00
Paikka: Hacklabin kerhotila, Emännäntie 10 O, Jyväskylä

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen järjestäytyminen
  3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  4. Työjärjestyksen hyväksyminen
  5. Kokousvirkailijoiden valinta
    1. puheenjohtaja
    2. sihteeri
    3. pöytäkirjantarkastajat
  6. Asiakirjojen esittely
    1. vuosikertomus 2019–2020
    2. tilinpäätös 2019
    3. toiminnantarkastajan lausunto
    4. toimintasuunnitelma 2020
    5. talousarvio 2020
    6. sääntömuutosesitys
  7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
  9. Päätetään sääntömuutoksesta
  10. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
  11. Valitaan toiminnantarkastajat
  12. Kokouksen päättäminen

Kokousasiakirjoihin on linkit kussakin asiakohdassa. Toiminnantarkastajan lausuntoon ja muiden asiakirjojen paperisiin versioihin voi tutustua ennen kokousta, kun asiasta sopii rahastonhoitaja Henrik Korhosen kanssa.

Jätä kommentti