Yhdistyksen kevätkokous 29.06.2021 klo 18

Kokous pidetään Hacklabin kerhotilassa, joten mikäli haluat saapua paikalle, noudatathan koronasuosituksia, sekä ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on koronaoireita.
Kokousta voi myös seurata etänä Jitsi-huoneessamme ( https://jitsi.hacklab.fi/jkl-kevatkokous ). Käyttäjätunnuksia ei tarvita. Etäosallistujilla ei ole äänioikeutta, mutta puheoikeus voidaan järjestää.
Esityslista

Aika: tiistaina 29.6.2020 klo 18:00

Paikka: Hacklabin kerhotila, Emännäntie 10 O, Jyväskylä
 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen järjestäytyminen
 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 4. Työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Kokousvirkailijoiden valinta
  1. puheenjohtaja
  2. sihteeri
  3. pöytäkirjantarkastajat
 6. Asiakirjojen esittely
  1. tilinpäätös 2020
  2. vuosikertomus kevät 2020 – 2020 loppu
  3. toiminnantarkastajan lausunto
 7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 8. Kokouksen päättäminen

Tein kauhan

Tein puisen kauhan vanhan hajonneen tilalle. Materiaalina koivu. Sahasin karkeasti muotoon vannesahalla, ja sitten pyöristelin tarkemmin hiomakoneella. Kauhaosa kaiverrettu alkuun kourutaltalla, ja sitten syvennetty hammasteknikon pienoisporalla. Lopuksi siistitty hiomapaperilla käsin, ja käsitelty parafiiniöljyllä.

Ihan hyvä kauha tuli.

Sähkövika kerhotilassa OHI!

Hacklabin tiloissa on mitä ilmeisimmin sähkövika, jota selvitetään maanantain aikana. Siihen asti kerhotilan ovien avaus eikä automaatio pelitä. Tiedotamme lisää kun tiedämme lisää.

Päivitys ma 19.4. klo 10:34: UPS oli mennyt vikatilaan. Ongelma korjattu, kerhotoiminta jatkuu normaalisti (tai niin normaalisti kuin se korona-aikana voi).

Kerhoillat tauolla viiden viikon ajan

Jyväskylässä vallitsevan koronatilanteen vuoksi perumme kerhoillat seuraavan hieman alle viiden viikon ajalta, alkaen tänään. Seuraava kerhoilta järjestetään alustavasti 2021-03-30, mikäli tilanne helpottuu.

Avainjäsenet voivat edelleen käyttää tilaa, mutta suosittelemme välttämään ruuhkaa labilla ja ottamaan turvavälit ja varotoimenpiteet huomioon tilaa käyttäessä.