Liity jäseneksi

Hacklab Jyväskylän kerhotilan vuokra katetaan kuukausittaisista jäsenmaksuista. Jäsenmaksu on jaettu kahteen luokkaan.

Normaali jäsenmaksu on 10€/kk, joka oikeuttaa käyntiin kerhoilloissa ja tavaroiden säilyttämiseen Hacklabilla. Harrastetilalle on mahdollista saada myös oma avain jolla sisään pääsee koska tahansa. Avaimellisen jäsenyyden hinta on 20€/kk.

Voit hakea myös alennettua jäsenmaksua, jos taloudellinen tilanteesi on heikko. Tällöin hinta on 5€/kk ensimmäisen 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta on 10€/kk. Alennettu jäsenmaksuluokka oikeuttaa samoihin etuihin kuin normaali jäsenyys. Pyydämme alennetun jäsenmaksun hakijaa täyttämään lomakkeeseen aukeavaan tekstikenttään perustelun alennukselle.

Kerhoiltoihin voi vapaasti tulla tutustumaan jos jäsenyys kiinnostaa. Varsinaiset jäsenhakemukset pyydetään lähettämään hallitukselle sähköpostilla tai allaolevalla lomakkeella:

Alennettu jäsenyys 5€/kkPerusjäsenyys 10€/kkAvainjäsenyys 20€/kk

*) Täytä vähintään nämä kohdat